• ساعت : ۰۰:۰۰
  • تاريخ :
     ۱۳۹۳/۰۴/۱۲ 
شهردار بابل: رفاه شهروندان برای من مهم است نه اجرای پروژه های دهان پركن و غیرضروری
   

شهردار بابل:

رفاه شهروندان برای من مهم است نه اجرای پروژه های دهان پرکن و غیرضروری

     

مهندس فرهاد عسکری شهردار بابل در نشست بررسی مشکلات محلات شهر بابل با حضور حسین نیازآذری نماینده مردم بابل در مجلس شورای اسلامی، تنی چند از اعضای شورای اسلامی شهر بابل، تعدادی از مدیران شهری و شورایاران محلات بابل گفت: رفاه شهروندان برای من مهم است نه اجرای پروژه های دهان پرکن و غیرضروری.

به گزارش روابط عمومی شهرداری بابل این نشست با بیان مشکلات محله توسط چند تن از شورایاران آغاز شد و سپس با توضیحات شهردار بابل ادامه یافت.

مهندس عسکری در این نشست اظهار کرد: شورایاران افراد کوشایی هستند که با همت و تلاش بی وقفه شان در پی رفع مشکلات مردم در محلات هستند و باعث استفاده بهتر مردم درمحلات از امکانات شهری موجود می شوند و این مسئله باعث افتخار مجموعه شهری می باشد.

وی افزود: بنده در پی صحبتی که شورایاران و همشهریان عزیز داشتند سعی دارم تا گزارش عملکرد کوتاهی از فعالیت چند ساله ام ارائه دهم .

شهردار بابل بیان داشت: نقدهایی شده و بنده قبول دارم ضعف هایی وجود دارد اما می خواهم بگویم کجا بودیم و اکنون به کجا رسیدیم .

مهندس عسکری با اشاره به طرح کنارگذر جنوبی بابل که 16 کیلومتر است و هنوز بعد از 16 سال به مرحله بهره برداری نرسیده است گفت:  طرح کمربندی شرقی دوم بابل یک پروژه بزرگ عمرانی است که از سال 88 تملک فاز اول آن اغاز شد و در حال حاضر با سرعت رو به پایان است.

وی همچنین ارتقاء تحصیلی کارکنان شهرداری بابل را از دستاوردهای مهم دوران مدیریت خود برشمرد و اظهار کرد: در سال 85 که بنده وارد مجموعه شهرداری بابل شدم و چهار سال مسئول بخش فنی شهرداری بودم  90 درصد کارکنان شهرداری زیر دیپلم بودند ولی با تمهیداتی که صورت گرفت و تسهیلاتی که اجرا شد به حمداله شهرداری امروز متشکل از افراد متخصصی است که هر کدام در حیطه خود علاوه بر فاکتور مهم تجربه از تحصیلات دانشگاهی نیز برخوردارند.

وی سپس با اشاره به طرح های بزرگ انجام شده در چند ساله مسئولیتش عنوان داشت: اقداماتی که بین سالهای اخیر صورت گرفته شامل اجرای 5 فاز از جاده ساحلی در بابل که پنچ کیلومتر در طول مسیر بوده است، شامل حدفاصل پل محمد رسول الله تا پل محمد حسن خان، پل محمدحسن خان تا پل موزیرج ، پل موزیرج تا میدان شهید سجودی ، میدان شهید سجودی تا پشت دانشگاه آزاد و از آنجا تا بلوار مادر بوده که در این مسیر اجرای طرح شده است و نکته بازرش این بوده که این طرح ظرف مدت کوتاه دوسال انجام شد .

شهردار بابل ادامه داد: همچنین جاده جدیدالاحداث از شهرک 22 بهمن (شهرک بهزاد) تا جاده عزیزک به طول 3 کیلومتر در سال 90 به بهره برداری رسید و برای فاز سوم آن نیز از جاده قائمشهر به جاده کیاکلا به طول 3 کیلومتر در سال 91 و 92 از تملک تا اجرای پروژه بالای 40 میلیارد تومان هزینه شده است، نکته قابل ذکر اینکه برای بازگشایی فاز 2 کمربندی شرقی دوم در ورودی جاده کیاکلا فقط هزینه تملک یک قطعه زمین  3 میلیارد  و 100 میلیون تومان بوده  است .

 عسکری در پاسخ به سوالات مطرح شده در مورد ترافیک شهر خاطرنشان کرد: در زمان پرترافیک شهری از جاده موزیرج تا میدان ولایت، میدان ولایت تا کارگر و کشوری و از آنجا به سمت قائمشهر در هر ساعت از روز حداقل چندین تریلری در حال تردد است ضمن اینکه اتوبوس های مسافربری به دلیل عدم وجود کنارگذر جنوبی و شمالی هم هر یک یا دو ساعت در مسیر داخل شهر در حال تردد هستند لذا سعی مان بر این است تا با انجام اقداماتی اساسی، بابل انشاله ظرف چندسال آینده از این معضل خارج شود.

وی در ادامه با بیان اینکه اجرای پروژه های بزرگ در این شهر یکی از دغدغه های من در راس مدیریت شهری می باشد گفت: رفاه شهروندان برای من مهم است این در حالی است که اگر تنها 40 میلیارد تومانی که در یک فاز از کمربندی شرقی صرف شد در اجرای پروژه های داخل شهر صرف می شد 10 پروژه مثل پل های روگذر پیروزی و شهید کشوری و یا طرح های نه چندان کیفی دیگر در مجموعه شهری انجام میشد که البته دهان پر کن بود ولی مشکلی از مشکلات زیربنایی شهر را حل نمی کرد. 

 عسکری سپس در ادامه صحبت هایش با ورود به حوزه آب و فاضلاب و اینکه در زمان مسئولیت وی مجوز اجرای 180 کیلومتر حفاری داخل شهر داده شده یادآور شد: در سال 88 حدود 180 کیلومتر مجوز حفاری آب و فاضلاب در شهر بابل که سطح آب آن بسیار بالا است از سوی شهرداری صادر شد و تبعاتش را هم داخل شهر دادیم  و اگر من هم مثل مدیران شهری دیگر مجوز حفاری نمی دادم هیچ اتفاقی نمی افتاد فقط پروژه آب و فاضلاب شهر بابل که سال 72 کلنگش زده شد تا الان باید ابتر می ماند، همانطور که قبل از بنده باید 450 کیلومتر کار می شد که بدلیل عدم صدور مجوز انجام نشد.

وی  سپس در مورد طرح احداث پارک ها بیان داشت:  با احداث پارک های  متعدد داخل شهر تقریبا 5/1 مترمربع سرانه پارک داخل شهر را افزایش دادیم در حالیکه قبلا پارک نوشیروانی و شهید شکری تنها  پارکهای داخل شهر بوده و اکثر شهروندان ازخیابان فلسطین گرفته تا موزیرج و حیدرکلا و نقاط مختلف شهر در این پارک جمع می شدند اما در این چند سال 4 پارک بزرگ از جمله پارک بانوان به مساحت تقریبا 5/2 هکتارکه فقط اجرای پروژه بالای 3 میلیارد تومان هزینه داشته است ، احداث پارک ساحلی تقریبا 3 تا4 هکتاردر حدفاصل پل موزیرج تا میدان شهید سجودی با هزینه 3 میلیارد تومان و مهمتر از همه پارک جنگلی بابلکنار که در سال 86 و 87 تردد در این پارک امکان پذیر نبوده اما اکنون سالانه 4تا 5 میلیارد ریال در اینجا هزینه می کنیم تا بدین شکل موجود در آمده است به پارکهای شهر بابل اضافه شد.

وی خاطرنشان کرد: علاوه برآن سعی کردیم تعدادی از پارک های محلات را هم احداث کنیم که نمونه اش پارک کاظم بیگی و پارک باغ روشنی است که ظرف سه سال فرایندش اجرا شد و پارک های دیگری نیز در دست اجراست که مهمترین آنها پارک باغ سراج که بهترین نقطه شهر است و پارک بهار نارنج در بولوار امام رضا(ع) می باشد.

شهردار بابل احداث ترمینال شرقی بابل را دیگر پروژه مهم دوران مسئولیتش برشمرد و گفت: احداث ترمینال مصوب سال 72 بوده  ولی از سال 72 تا 86  حتی یک متراز زمین 12 هکتاری ترمینال برون شهری بابل تملک نشده بود ولی اکنون 6 هکتار از زمینش تملک شده و به شکل ترمینالی در شان مردم بابل در آمده است.

مهندس عسکری ادامه داد: افزون بر آن احداث مجتمع فرهنگی ورزشی در زمین نهالستان خیابان کشاورز(جاده گنج افروز) که در سه فاز در زمینی به مساحت 7هزار متر مربع تعریف شده و در فاز اول استخر و پارک محله اش با اعتباری بالغ بر 5/3 میلیارد تومان در حال اجرا است ،

شهردار بابل یادآور شد: احداث پارکینگ در مجموعه گاراژ پلنگ به مساحت 8هزار متر مربع که فقط برای تملک 3هزار متر مربع، 2 میلیارد تومان در سال93 هزینه شده، تکمیل و افتتاح مرکز مدیریت بحران و ساختمان مرکزی سازمان آتش نشانی ، مجموعه تجاری فرهنگی ورزشی واقع در بلوار ساحلی ، اجرای مجتمع فرهنگی ورزشی و شهر بازی پردیس نوشیروانی به مساحت 10 هکتار ، مجتمع فرهنگی هنری نارنج واقع در پارک نوشیروانی ، پارک بهار نارنج واقع در بلوار امام رضا(ع)ابتدای کتی غربی، احداث پل پیروزی و پل کشوری ، احداث پل سوم محمد حسن خان ، بازگشایی مسیرهای متعدد در بوستان 19 و خیابان میرزا کوچک خان و خیابان امبرکبیر به مرزن آباد و دهها پروژه ریز و درشت دیگر که در دست اجرا می باشد نمونه هایی از عملکرد شهرداری در این مدت می باشد.

شهردار بابل اقدامات فرهنگی چند سال اخیر شهرداری بابل را اقدامات بی نظیر در این زمینه برشمرد و بیان داشت : جشنواره های فرهنگی اجتماعی متعدد و بزرگی در بابل برپا شده که مهمترین آنها دو جشنواره  بهار نارنج و جشنواره گل وگیاه در سطح ملی و تئاتر خیابانی با موضوعیت شهروندی- جشن نیمه شعبان در سه شب و دهها جشنواره دیگر بوده است.

عسکری افزود: شورای اسلامی شهر بابل اکنون یک چشم انداز 4 ساله تعریف کرده و پروژه های مفید سطح شهر که در طول چهارسال باید  به بهره برداری برسد را تعریف و در حال حاضر در دستور کار ما قرار گرفته است .

شهردار بابل ادامه داد : مساحت شهر بابل 3700هکتار و پیرامونش یعنی محیط شهر بابل یک خیابان 45 کیلومتری است و در حال حاضر احداث جاده به طول تقریبا 22 کیلومتر از این 45 کیلیومتر در دستور کار شهرداری قرار گرفته است .

وی افزود: همچنین 50درصد تملک فاز دوم کمربندی دوم شرقی به طول 3 کیلومتر که حد فاصل جاده کیاکلا به عزیزک می باشد انجام شده و تکمیل این پروژه اعتباری بالغ بر 30 میلیارد تومان اعتبار لازم دارد و در حال حاضر آسفالت فاز سوم این پروژه انجام و امیدواریم تا شهریور ماه به بهره برداری برسد.

شهردار بابل در ادامه تشریح کرد: حدفاصل جاده قائمشهر به خیابان کشاورز تقریبا به طول 2 کیلومتر،  از خیابان کشاورز به جاده قدیم آمل - بابل به طول 2 کیلومتر،  از  جاده قدیم آمل بابل به جاده جدید به طول 3 کیلومتر ، از جاده آمل به بابل تا  پارک نوشیروانی به طول 7 کیلومتر و همچنین سه فاز پروژه کمربندی دوم شرقی به طول 3 کیلومتر از بحث هایی است که در این دوره شورا در دستور کار شهرداری قرار دارد .

 عسکری گفت: از دیگر برنامه های چشم انداز چهار ساله احداث پل بر رودخانه بابلرود است که این رودخانه تقریبا 10 کیلومتر در محدوده شهری بابل جاری است.

وی تصریح کرد:  تهیه طرح احداث پل بر روی 60 متر عرض رودخانه توسط مشاور با هزینه اجرایی 80 میلیون تومان پیش بینی شده است .

شهردار بابل ادامه داد: فاز اول و دوم این پروژه هم که شامل نقشه سازه ، معماری، تاسیسات و برق می باشد در حال تهیه است و بالغ بر 50 میلیارد تومان اعتبارنیاز دارد که انتظار داریم غیر از منابع داخل شهری از منابع استانی هم به این پروژه کمک شود.

وی در زمینه معضل سد معبر یکی از موضوعات مورد بحث این نشست بود اظهار کرد: با عنایت به وضعیت اقتصادی سد معبر یک پدیده جهانی است که در شهرهای بزرگ اروپایی که خودم به عینه مشاهده کردم و حتی در شهرهای همجوار هم این معضل مشاهده می شود و مختص شهر بابل نیست.

شهردار بابل گفت: قضاوت های ناعادلانه در مورد اقدامات صورت گرفته بی انصافی است . در حالیکه در این چند سال اخیر، بیش از 40 سال گذشته کار عمرانی و زیرساختی انجام شده است.

مهندس عسکری در بخش دیگری از سخنانش بیان کرد: 57 اتحادیه در این شهر وجود دارد که هر کدام در هر گوشه شهر پراکنده اند و اتاق اصناف هنوز سعی نکرده تا زمینی تهیه و اتحادیه ها را در یک جا متمرکز کند و فقط اتحادیه خوار و بارفروشان است که 3هکتار زمین تهیه کرده و در حال اجرای کار است و فرایند اداری آن در حال طی شدن است تا کلیه فروشگاهایش را به آنجا انتقال دهد و هر اتحادیه ای هم آمادگی داشته باشد، شهرداری این توان را دارد در صدور پروانه و حتی ساخت  مجموعه کمک بکند تا این معضل بزرگ برداشته شود .

وی ادامه داد: در کشورهای پیشرفته بازارها به 5 تا 6 کیلومتری شهرها انتقال پیدا کرده است و امکانات رفاهی برای دسترسی به بازار قابل دسترسی می باشد اما جمع کردن گلگیر سازی ، آپاراتی ، تعمیرگاه ماشین که در مبادی شهر وجود دارند جزو اختیارات شهردار نیست و انتقاد از ما در این زمینه واقعا بی انصافی است.

شهردار بابل سپس به عدم مشارکت مردم در پرداخت تعرفه و عوارض شهری اشاره نمود و گفت: شهروندان از پرداخت عوارض چندساله شان امتناع می کنند در حالی که شرکت هایی مثل آب، برق و گاز در صورت عدم پرداخت مشترکین، کنتورهایشان را قطع می کند و اگر شهرداری بخواهد این کار را بکند و به طور مثال چند روز زباله های سطح شهر را جمع آوری نکند قضاوت کنید چه بلایی بر سر شهر خواهد آمد.

عسکری افزود:در بحث نوسازی سال گذشته شهرداری بابل 4 میلیارد تومان درآمد داشته در مقابل فقط هزینه رفت و روب داخل شهر حدوداً 10 میلیارد تومان شده است و اگر مردم عوارض خود را به موقع پرداخت کنند به طور قطع اتفاقات بهتری در این شهر خواهد افتاد.

وی خاطرنشان کرد: در سال 85 بودجه شهرداری بابل  10 میلیارد تومان بوده ولی امسال به حدود 100 میلیارد تومان افزایش یافته است و 70% این بودجه به بخش های عمرانی شهر اختصاص یافته است.

 

در ادامه این نشست حسین نیاز آذری نماینده مردم بابل نیز با بیان اینکه برگزاری این جلسه بر حسب نیاز مردم بوده،گفت: با کمال افتخار عرض می کنم بنده با همکاری دیگر نماینده بابل با درک مشکلات این شهر و با توجه به سابقه اجرایی مان  این نشست  را در حوزه شهر که اولین نشست در قالب شورایاران ، اصناف می باشد برگزار نموده و لازم می دانم  از حضور همه شما قدردانی کنم.

نماینده مردم بابل ادامه داد: شورای شهر به همه مسایل شهر باید توجه کند و براساس وظایفی که مجلس به شورا داده، شورای شهر باید به عنوان یک دستگاهی که با مردم سرو کار دارد دائما به عنوان خدمتگزار در خدمت شهروندان باشد.

عضو کمیسیون کشاورزی مجلس سپس با اشاره به اینکه این جلسه جهت نگاه بلند به شهر بابل است و شهر 250 هزار نفری بابل نیازمند خدمات بهتر و بیشتر است، عنوان داشت: ما باید خدمات نظام و خدمات مسئولان نظام را بازگو  و از فضای مجلس برای خدمت به مردم استفاده کنیم و نظام مردم سالاری یعنی توجه به مردم به عنوان صاحبان نظام.

نیاز آذری گفت: امروز پروژه های زیربنایی که سالها در گردونه اجرا بود با پیگیری دو ساله ما دو نماینده به حرکت درآمد از جمله پروژه آب شرب بابل که سالها آغاز و به انجام نرسیده بود ، خوشبختانه در مسیر اصلی قرار گرفته و مردم بابل و امیرکلا از این نعمت با برآورد هزینه 200 میلیارد تومان برخوردار می شوند.  

عضو کمیسیون کشاورزی مجلس گفت: هدف از برگزاری این جلسه این بود که بگوییم مسئولین شهری از مردم غافل نیستند و احداث طرح ها و پروژه ها ، دغدغه مسئولین برای شهروندان و شهربابل است و پروژه های مدیریت شهری مثل پله برقی میدان کارگر و احداث پل سوم محمدحسن خان که شورا و شهرداری اجرا و یا در دست اجرا  دارد جهت رفاه شهروندان می باشد.

وی افزود: بابل محدود به دو یا سه خیابان نیست بلکه 172 محله بابل نیاز به خدمات دارند و همه مسئولین باید همکار و همراه باشند و ما موقعی شهر شاداب خواهیم داشت که کسب و کار در آن رونق داشته باشد چه در روستا و چه در شهر که هردو آنها رادرکنارهم باید ببینیم.

وی همچنین  تاکید کرد : توجه به محله محوری در بخش های مختلف باید انجام گیرد که یکی از این موارد زیبا سازی شهر به عنوان یکی از اصلی ترین وظایف شهرداری است .

 نماینده مردم بابل توجه به حمل و نقل شهری ، توجه به سرویس های بهداشتی شهر را به عنوان یک معضل و نیز مسایل فرهنگی و ورزشی را دیگر موارد مورد توجه ذکر کرد.

شایان ذکر است در پایان این نشست نمایندگان محلات رو در رو مشکلات و درخواستهای خود را با شهردار بابل در میان گذاشتند.

امتیاز :  ۰ |  مجموع :  ۰

برچسب ها
    نظرات

    1393/04/22 - 11:49:50 ق.ظ پاسخ به نظر
    ش

    1393/04/16 - 12:36:29 ب.ظ پاسخ به نظر
    من به عنوان یک شهروند بابلی از شهردار فنی و ارزشی بابل تشکر می کنم که برای رفاه همشهریانش زحمت زیادی می کشد چون همه ما می دانیم کار کردن در شهر بابل برای یک رییس چقدر سخته برای با این همه آقای عسکری رشادت به خرج می دهند و فعالیت می کنند شهر بابل نسبت به سال های قبل تغییرات زیادی کرده ولی جای کار زیاد داره که امیدوارم شهردار خوبمان با عزمی راسخ تسهیلات بیشتری را بیافرینند. من به عنوان یک بابلی از شهردار عزیزمان می خواهم تا در قسمت های مختلف شهر که یک صندلی برای استفاده افراد مسن یا بچه ها قرار دهد مثلا از قسمت گنجینه تا چهار راه شهربانی هر چند متر یک صندلی گذاشته شده همچنین در قسمت خیابان استادیو و خیابان فلسطین که خیلی خوبه ولی در قسمت چهار راه شهربانی به طرف خیابان روحانی مخصوصا این قسمت که بستنی فروش ها یا خواروبار فروشی هست یک صندلی نیست تا بچه ها که خوراکی دارن کمی بنشینند و با آرامش خوراکی هایشان را بخورند . همچنین در قسمت خیابن فلسطین به طرف بازار روز اصلا هیچ سطل اشغالی نیست.خواهش بعدی ام از آقای شهردار اینست که سازمان فضای سبز را وادار کند تا درختان بیشتری در حاشیه خیابانها بکا